Επίτιμο μέλος του Συλλόγου » Ολβία Πόλις» η Επιτετραμμένη της Ουκρανίας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ “ Ολβία Πόλις”
Πολίτες για την Ευρώπη & τον πολιτισμό

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ                   ΑΙΓΙΝΑ  26/6/2018

Εγιναν το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 , στον ιστορικό Πύργο Μαρκέλλου στην Αίγινα , τα εγκαίνια της έκθεσης “ Η Ουκρανία με το βλέμμα των νέων “ που οργανώθηκε από την Πρεσβεία της Ουκρανίας στην Ελληνική Δημοκρατία , με την συνεργασία του Δήμου Αίγινας , της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου και του Συλλόγου μας “Ολβία Πόλις” .

Στην εκδήλωση των εγκαινίων παρευρέθηκαν οι εκπρόσωποι του Δήμου Αίγινας , εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων , καλλιτέχνες και κάτοικοι και φίλοι της Αίγινας

Ο Σύλλογος “¨Ολβία Πόλις” εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Καλοκέντη ενώ παρευρέθηκαν επίσης πολλά μέλη του Συλλόγου .

Με την ευκαιρία των εγκαινίων και της επίσκεψης της Ουκρανικής αντιπροσωπείας στην Αίγινα , ο Πρόεδρος του Συλλόγου παρέδωσε στην Επικεφαλής επιτετραμμένη της Ουκρανικής Πρεσβείας κα Ναταλία Κοσένκο την απόφαση του Συλλόγου για την ανακήρυξη της ώς επίτιμο μέλος του Συλλόγου για την σημαντική συμβολή της στην ενδυνάμωση στης Ελληνο-Ουκραινικής φιλίας , ιδιαίτερα στον τομέα του πολιτισμού .

Ο Σύλλογος ¨Ολβία Πόλις” στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών του εχει αναπτύξει μεταξύ των άλλων χωρών , πολύ καλές και δημιουργικές επαφές με την Διπλωματική αποστολή της Ουκρανίας , Εκπαιδευτικά Ιδρύματα , Κοινωφελή ιδρύματα, Συλλόγους και Φορείς στην Ουκρανία .

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s