Εκθέσεις στην Αίγινα με συνεργασία της «Ολβίας»

Δύο ενδιαφέρουσες εκθέσεις πραγματοποιούνται τον Ιούνιο στην Αίγινα , στον εκθεσιακό χώρο του ιστορικού Πύργου Μαρκέλλου από τον Δήμο Αίγινας και την Δημ. Επιχείρηση του Δήμου (ΚΕΔΑ) με την συμβολή και συνεργασία του Συλλόγου » Ολβια Πόλις – πολίτες για την Ευρώπη και τον πολιτισμό » στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών του Συλλόγου .

Η πρώτη έκθεση πραγματοποιείται από την Πρεσβεία της Λετονίας η οποία εφέτος γιορτάζει τα 100 χρόνια από την σύσταση του σύχρονου κράτους της Λετονίας . Παρουσιάζεται μια πολύ ωραία φωτογραφική συλλογή που δείχνει την πορεία εξέλιξης της παραδοσιακής Λετονικής ενδυμασίας .  Η έκθεση ξεκίνησε την 1η Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί την 21η Ιουνίου .

 

 

 

 

 

Η δεύτερη έκθεση πραγματοποιείται από την πρεσβεία της Ουκρανίας και παρουσιάζει έργα δυο νεαρών καλλιτεχνών           ( ζωγραφική και φωτογραφία ) από την σύχρονη Ουκρανία . Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 23 Ιουνίου  και η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή εως την 30η Ιουνίου . Στα εγκαίνια θα παραστούν μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας  και της Δημοτικής επιχείρησης του Δήμου   ( ΚΕΔΑ) , ο Πρόεδρος και μέλη του Συλλόγου μας και βέβαια οι εκπρόσωποι της Ουκρανικής πρεσβείας της Ουκρανίας στην Ελληνική Δημοκρατία με επικεφαλής την Επιτετραμμένη της πρεσβείας και φίλη του Συλλόγου μας και της Αίγινας  κ. Ναταλία Κοσένκο .

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s