Μέλη του Ομίλου Unesco » unity» Μόσχας στην Αίγινα

Ομάδα  20 παιδιών, μελών του Ομίλου Unesco » Unity » της Μόσχας επισκέφθηκε στίς 11 Ιουλίου , Τετάρτη , την Αίγινα. Επικεφαλής ο Πρόεδρος του Ομίλου και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ομίλων Unesco  της Ρωσίας κ. Serguei Gogolev.
Υπ όψιν ότι ο κ. Gogolev  εκπροσωπεί επίσης τον Σύλλογο » Ολβία Πόλις » στη Ρωσία.

Στο πρόγραμμα της επίσκεψης που είχε οργανωθεί από την              » Ολβία» με την συνεργασία και βοήθεια ( εκτός από τα μέλη του Συλλόγου μας ) του Δήμου Αίγινας , του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας και του Συλλόγου Γυναικών » Αφαία» έγινε επίσκεψη – προσκύνημα ση Μονή Αγίου Νεκταρίου, και ξενάγηση στον Ναό Αφαίας.   Επίσης το απόγευμα οργανώθηκε μιά μικρή γιορτή στην αυλή του Λαογραφικού  με τη συμμετοχή της Ειρήνης Κουνάδη  στο τραγούδι και της Αρετής Πηγιαδίτη με  το μαντολίνο . Επίσης  το χορευτικό του Συλλόγου Γυναικών χόρεψε Ελληνικούς χορούς όπου στο τέλος συμμετείχαν οι επισκέπτες μας . Μια πολύ ωραία εικόνα που μας δίνει αιδιοδοξία για το μέλλον.

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν με οποιοδήποτε τρόπο ώστε να δώσουμε την καλύτερη θετική εικόνα για το νησί μας που οι  επισκέπτες μας θα μεταφέρουν στη χώρα τους.

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s