Η Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα στην Εσθονία

Γεύσεις Αιγινήτικου φιστικιού στην Εσθονία

Ο  chef  Στέλιος Γελαδάκης στην είσοδο του εστιατορίου  » Kissing Students»στην κεντρική πλατεία της πόλης Tartu στην Εσθονία
(κλίκ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος)
Ξεκίνησε χθές 1/11/2010  η εβδομάδα Ευρωπαικής κουζίνας στην Εσθονία ( πόλη TARTU)  με συμμετοχή chef  από διαφορες Ευρωπαικές χώρες. Την Ελλάδα ( και την Αίγινα ) εκπροσωπεί ο Αιγινήτης chef  Στέλιος Γελαδάκης  με σπεσιαλιτέ της Ελληνικής κουζίνας  που έχουν ήδη  γίνει πολύ  δημοφιλείς  από τούς Εσθονούς . Ο Στέλιος βρίσκει παράλληλα την  ευκαιρία να διαφημίσει το Αιγινήτικο φιστκίκι με τη χρήση του σε ιδαίτερα μενού .  Τα τοπικά ΜΜΕ προβάλλουν  τις εκδηλώσεις της » Ευρωπαικής κουζίνας» με εκτενή άρθρα τους  και φυσικά ενα μεγάλο μέρους τους ( όπως και η φωτογραφία του Αιγινήτη chef  στο σχετικό άρθρο) είναι αφιερωμένο στην Ελληνική κουζίνα .
Την οργάνωση της συμμετοχής της Ελληνικής αντιπροσωπείας έχει αναλάβει ο Σύλλογος μας  στα πλαίσια των διεθνών συνεργασιών του .
Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s